L’Ajuntament estrena un punt d’informació laboral gratuït

El nou servei d’assessorament gratuït es prestarà cada dimecres amb cita prèvia al Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses Joan N. García Nieto.

El punt d’informació atendrà els dubtes laborals // Ajuntament de Molins

L’Ajuntament de Molins de Rei ha impulsat un nou servei d’assessorament laboral, que estarà ubicat al Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses Joan N. García Nieto.

La iniciativa és una prova pilot, en la qual s’oferirà “orientació en drets i deures laborals, temes vinculats als contractes, les nòmines, els convenis laborals o aspectes com la conciliació de la vida laboral i familiar”, segons ha informat el consistori a través d’un comunicat.

Aquest punt d’informació laboral estarà actiu cada dimecres en horari de matí i tarda, però cal que el ciutadà reservi la seva cita prèviament. L’assessorament, que podrà ser individual o col·lectiu, vol resoldre els dubtes que es plantegin en l’àmbit laboral i de l’ocupació. Aquesta iniciativa s’ha fet mitjançant un acord de prestació de serveis amb la Intersindical-CSC.

Recomanacions personalitzades