Els Matossers celebren la diada de la colla amb Lluís Posada de Pilar ‘Kinder’

El casteller sorpresa que forma part del ‘Pilar Kinder’ de la Diada dels Matossers ha estat l’actor de doblatge Lluís Posada. Els molinencs fan un castell inèdit aquesta temporada. 

Lluís Posada durant la Diada dels Matossers // Matossers de Molins de Rei

La veu de Jack Sparrow en un pilar. Els Matossers de Molins de Rei van celebrar la 16a diada de la colla castellera escollint l’actor de doblatge molinenc, Lluís Posada, per formar part del seu ‘Pilar Kinder’, una tradició on any rera any fan un homenatge a una personalitat del municipi convidant-lo a realitzar un pilar.

La jornada va començar amb la tradicional cercavila amb aquest casteller sorpresa. Els Matossers van estar acompanyats durant l’actuació de la Colla Castellera de Figueres i els Xerrric d’Olot.

Segons informa la colla castellera de Molins de Rei en nota de premsa, els Matossers van iniciar la primera ronda amb un “3 de 7 amb bones mides”. En arribar a la segona ronda, van fer un “castell inèdit aquesta temporada”: el 5 de 6 amb agulla. Per cloure l’actuació, els marró argila van fer un 4 de 7, un pilar de 5 i un altre pilar de 4 de comiat.

La Colla Castellera de Figueres va fer un 3 de 7 en primera ronda, un 4 de 6 amb agulla en la segona i van acabar amb un pilar de 4. Per últim, els Xerrics d’Olot van fer un 3 de 6 amb agulla en primera ronda, la torre de 6 en segona, el 3 de 6 i un pilar de 4 per acabar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades