Una bombona de butà explota en un complex industrial

Els fets han succeït dimarts al migdia a la ferralleria Viuda de Laurio Clariana, stiuada al polígon industrial de la Riera del Molí.

L’entrada a la ferralleria, aquest dimarts a la tarda // DGM

Esglai sense greus conseqüències. Aquest dimarts cap a les 15:30 hores una bombona de butà ha explotat a l’interior del complex industrial de ferralla Viuda de Laurio Clariana, ubicat al polígon Riera del Molí. Segons han confirmat fonts municipals al Viu Molins de Rei, l’incident no s’ha cobrat cap ferit greu i només hi ha hagut danys materials. Per la seva banda, els responsables de l’empresa no han volgut fer declaracions públiques.

El fort soroll de l’explosió s’ha deixat sentir tant a les naus industrials del voltant, com al nucli urbà de Molins de Rei i municipis de la rodalia. A darrera hora de la tarda els cossos policials, sanitaris i els Bombers de la Generalitat ja havien abandonat la zona. De fet, la ferralleria ha continuat amb la seva activitat normal un cop sobrepassat l’ensurt.

Recomanacions personalitzades