El CFS Molins 99 veu premiada la seva constància contra el líder

CFS Molins 99 2-2 Les Corts. Els de Molins de Rei van fer un partit molt seriós per aconseguir sumar un punt contra el primer classificat de Tercera Nacional. 

Instant del partit // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 va rebre al líder de Tercera Nacional, l’Associació Esportiva Les Corts, en una situació complicada: molt a prop de les zones de descens. A més, els de Barcelona havien guanyat tots els partits: set jornades, set victòries. Però en el futbol sala res està escrit i, amb un gran esforç de concentració, els de Molins de Rei van aconseguir sumar un punt. Fins i tot van poder guanyar, però amb el rival jugant de cinc una pilota de Rubén García va sortir fregant el pal. La porteria estava buida.

Els entrenats per Juanjo Amigo van sortir a la pista amb un pla molt clar. Eren conscients que no podien cometre errades i així ho van fer. Els mamuts pressionaven molt bé la sortida de la pilota dels blaus i, davant el dubte, els locals no dubtaven en jugar en llarg per evitar pèrdues de pilota. Tots dos conjunts van defensar molt bé. Per això durant els primers minuts no es van veure moltes oportunitats.

Quan el líder arribava, Eric Millán desfeia les ocasions. El jove porter, que ha arribat aquesta temporada a la disciplina del Molins 99, va fer una bona actuació. En els últims minuts de la primera part l’AE Les Corts va fer una passa endavant. I just abans del descans van avançar-se gràcies a un gol de David Parcet. Anteriorment havien topat amb el pal.

La segona meitat va començar amb el 0 a 2 visitant. En aquest context, hauria estat comprensible que el Molins 99 es desfés i l’AE Les Corts dominés el partit. Però no va ser així. Els d’Amigo no van perdre la concentració i van continuar treballant amb constància. L’entrenador va optar per jugar amb porter jugador però el conjunt visitant ho va defensar molt bé, sortint a pressionar, sense refugiar-se a la cova. Un gol molt oportú de Víctor del Olmo va donar ales als molinencs (1-2).

A partir d’aquí s’ho van creure encara més. Va ser una demostració de caràcter. Iván Rodríguez va creuar una pilota que va acabar amb empat gràcies a un gol en pròpia porteria (2-2). La constància del Molins 99 va ser justament premiada. Durant els últims minuts l’AE Les Corts va jugar de cinc i el Molins va estar molt a prop de sumar els tres punts. En tot cas, l’empat deixa un regust dolç de boca i pot servir per agafar la confiança necessària per tornar al camí de la victòria.

El CFS Molins 99 – Les Corts, en imatges  

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades