Les Migas Lorquinas Solidàries recapten gairebé 1.000 euros

Els 912 euros que els molinencs han donat aniran a parar a l’Associació de Salut Mental Baix Llobregat. Gairebé 350 persones han participat a l’esdeveniment. 

Més de 350 persones han participat en las Migas Solidarias d’enguany // Cedida

Prop de 350 veïns han participat en l’última edició de les Migas Lorquinas Solidarias. Un esdeveniment organitzat pel PSC Molins de Rei que ha aconseguit recaptar un total 912 euros. Diners que ara aniran a parar a l’Associació de Salut Mental Baix Llobregat. Segons ha assenyalat la primera secretària dels socialistes molinencs, Jessica Revestido, l’acte és una forma de “visibilitzar l’entitat i sensibilitzar en la seva tasca, que no és menys important”.

En aquest sentit, s’ha de rememorar que aquest esdeveniment va néixer amb l’Agrupación Lorquina, tot i que posteriorment l’entitat va desaparèixer. “Quan ara fa 4 anys vam decidir agafar el relleu de l’Agrupación Lorquina en la realització de les migas, vam creure oportú que aquestes fossin solidàries i els diners que es recaptessin de l’acte anessin destinats a una entitat de Molins de Rei”, ha emfatitzat Revestido. De fet, en les darreres edicions les donacions han anat a parar a Gueopic, Picam, Aecc i Familiars de malalts d’Alzheimer.

Satisfacció per la Zona 1

Més enllà de la qüestió solidària, l’activitat també ha servit perquè diversos càrrecs del PSC es deixessin caure per Molins de Rei. En aquesta línia s’ha de destacar l’assistència del primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, qui ha celebrat la inclusió del municipi en la zona 1 del transport. Segons el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i alcalde de Sant Joan Despí, l’acord signat per totes les administracions “és un exemple” de què els socialistes són capaços de negociar “per a millorar la vida de les persones”.

Una qüestió també defensada per l’alcaldable Xavi Paz, qui ha remarcat “la importància i la bona notícia” que representa la incorporació de Molins de Rei a la zona 1: “És el resultat del treball conjunt dels molinencs i de tots els partits polítics, demostrant que quan anem junts és més fàcil trobar solucions”. A l’acte també han assistit el diputat al Congrés, el molinenc José Zaragoza, i del secretari d’organització del PSC Baix Llobregat, Joaquín Fernández.

Recomanacions personalitzades