La Unió de Botiguers escull Jesús Cardona com a nou president

El propietari de la Pastisseria Cardona i el seu equip fan el relleu a Jordi Vilaprinyó, qui acumulava anys en el càrrec. La nova junta entra amb “entusiasme i esperit de servei”. 

Jesús Cardona és presentat com a nou president de la Unió de Botiguers // BotMol

Nova junta al BotMol. Aquest dimarts 30 d’octubre l’assemblea general extraordinària de la Unió de Botiguers ha escollit l’equip que acompanyarà al nou president, Jesús Cardona. Per tant, a partir d’ara el propietari de la Pastisseria Cardona serà l’encarregat de gestionar una entitat que des de fa dècades ha sigut coordinada per la mateixa persona: Jordi Vilaprinyó.

La mà dreta de Cardona serà Vicenç Cucurull i el seu vicepresident segon serà Josep Sabaté. En aquest sentit, s’ha de posar de relleu que, tot i que els màxims càrrecs de la nova junta recauen en homes, en el seu conjunt les responsabilitats s’han dividit de forma paritària. Uns nous càrrecs que han agraït “tota la feina feta per tots els membres de la junta sortint”, els quals els acompanyaran en fer el traspàs d’aquesta nova etapa.

Nou mandat

Tal com han comunicat, els nous responsables han entomat el nou encàrrec “amb entusiasme i esperit de servei”. “El BotMol és un agent social de primera importància”, han afegit. En aquest sentit, el nou equip se centrarà en donar continuïtat a l’associació com a mínim fins al seu 40 aniversari (2020), així com en relacionar-se amb totes les entitats molinenques i amb l’Ajuntament.

Pel que fa al primer any del nou mandat, “el desenvolupament de les campanyes serà en els mateixos termes que s’han celebrat fins ara”, tot i que han avançat que analitzaran “quins aspectes caldrà canviar” per tal d’aplicar-los “en la propera edició”. Per últim, Cardona ha destacat el paper que juga el model comercial català en l’economia i com s’exemplifica aquesta circumstància al municipi: “Molins de Rei n’és un gran exemple”.

Recomanacions personalitzades