La Nostra Vila, Viu Molins de Rei, Gueopic i el Festival de Terror són finalistes dels premis del Centre d’Estudis del Baix Llobregat

Molins de Rei aconsegueix quatre finalistes en els premis Reconeixent Cultural del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat. Són el Festival de Cinema de Terror, Gueopic, el programa de ràdio La Nostra Vila i el diari Viu Molins de Rei. 

Imatge d’arxiu d’una edició dels premis // CEBLL

Dels 39 finalistes dels premis Reconeixement Cultural del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CEBLL) un total de 4 són de Molins de Rei. La categoria amb més presència molinenca és el premi Montserrat Roig de Comunicació. El programa de Ràdio Molins de Rei “La nostra Vila”, presentat per Roger Tuset, i el diari digital d’informació local Viu Molins de Rei comparteixen nominació amb el periodista de Torrelles de Llobregat Juan Carles Valero, del diari ABC, editor executiu de la publicació comarcal El Llobregat i impulsor de l’agència BCN Content Factory.

L’associació sense ànim de lucre a favor dels nens amb autisme i problemes de comunicació Gueopic ha estat nominada al premi Virgínia Amposta a l’equitat de gènere i els drets socials. Els altres finalistes són Alba García de Sant Joan Despí i l’Associació de dones Montserrat Roig, que també és d’aquesta població del Baix Llobregat.

En el premi Rosa Moragas i Durant, dedicat a les arts escèniques i al cinema, el Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei és un dels tres finalistes. Els altres dos són Laura Farrès, del Prat de Llobregat, i Manuel Cussó, de Cornellà de Llobregat.

Els premis Reconeixement Cultural del Centre d’Estudis del Baix Llobregat, que es fan cada dos anys des del 1999, arriben enguany a la seva desena edició. Aquesta vegada s’han presentat un total de 93 candidatures, proposades per persones a títol individual, entitats locals i Ajuntaments.

L’elecció dels finalistes ha estat feta per una comissió formada per Genoveva Català, Josep Bergadà, Maria José Albaladejo, Jordi Amigó, Manel Edo, Remei López, Javier Morata, Francesc Ollé, Emmanel Orti, Josep Padró, Núria Poll, Conxita Sánchez i Maria Quintana. Els guanyadors es faran públics el pròxim 16 de novembre en un acte a l’Ateneu de Sant Just Desvern.

 

Recomanacions personalitzades