La falta de gol castiga al CFS Molins 99

CFS Molins 99 1-2 Salou B. Els de Molins de Rei no van tenir encert en els metres finals i això els va suposar una derrota a casa contra el Salou B. 

Dos jugadors lluiten per la pilota en un moment del partit // Jose Polo

Les van tenir de tots colors però no van encertar. A vegades per definicions erràtiques i en altres ocasions perquè Mateu Matamoros, el porter que té experiència en el primer equip de 2a B i que també va jugar al Playas de Castellón, va estar esplèndid: el Club Futbol Sala Molins 99 va perdre per 1 a 2 contra el Salou B i el principal motiu va ser la falta de gol, que es castiga en una categoria tan exigent com la Tercera Nacional.

Durant la primera meitat els dos conjunts van estar molt millor en defensa que en atac. No hi havia moltes oportunitats. A l’inici Iván Rodríguez ho va intentar un parell de vegades però els seus xuts van sortir molt desviats. Les aproximacions eren escasses i, en aquest context, el Salou B va ser efectiu i el Molins 99 no.

Emilio Utrera va fer el 0 a 1 superant el porter local amb un toc suau amb la puntera. Pocs minuts després, unes mans de Rodríguez a l’interior de l’àrea van significar el 0 a 2: Harim Gavilán va aprofitar la pena màxima.

Els molinencs van reaccionar abans del descans gràcies a un gol de Víctor del Olmo, una de les noves incorporacions d’aquesta temporada, qui va aprofitar una passada de David García a la sortida d’un servei de cantonada. García va treure ràpidament i va sorprendre la defensa.

En la segona meitat el guió va canviar. El Molins 99 va passar a ser l’amo i senyor de la possessió de la pilota i intentava generar perill. Va costar-li, però a base de constància va acabar generant múltiples ocasions de gol. Suficients com per guanyar el partit amb solvència.

El porter del Salou, Mateu Mataoros, va ser l’estrella del matx // Jose Polo

Però no van encertar en els últims metres. Matamoros ho parava tot i, en una ocasió que ja estava superat, va aparèixer el pal. Els entrenats per Juanjo Amigo van acabar desesperats. De fet, la setmana passada els va passar una cosa similar a la pista del Solsona.

“El més important és que generem les ocasions”, comentava el capità, Àlex Sánchez Ajo a l’entrevista de Viu Molins de Rei després de la derrota [veure vídeo]. Tècnica, instint, psicologia… són molts els factors que intervenen en l’encert o no de cara a porteria d’un equip. Però el que està clar és que Amigo i els seus deixebles els hauran de treballar de cara als pròxims partits.

El CFS Molins 99 – Salou B, en imatges

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades