Xavi Paz (PSC) promet una llista “potent i representativa del que és Molins de Rei”

L’assemblea del PSC de Molins de Rei ha proclamat de forma oficial a Xavi Paz com a candidat a les eleccions municipals per quarta vegada consecutiva. L’exalcalde assegura que farà una llista “potent” i que sigui representativa de la realitat molinenca.  

Xavi Paz és proclamat alcaldable per aclamació // DGM

Després de recollir el 85% dels possibles avals, Xavi Paz s’ha proclamat de forma oficial com a alcaldable del PSC per a les eleccions municipals del 2019. Així ho ha decidit l’assemblea dels socialistes de Molins de Rei que s’ha reunit aquest dimarts a la Federació Obrera i que no ha necessitat dipositar ni el vot en l’urna per escollir al seu candidat. Al cap i a la fi, tampoc s’ha presentat cap altre militant a disputar-li la major de les responsabilitats.

Segons la primera secretària del PSC, Jessica Revestido, Paz ha fet una “bona feina com a alcalde, com a tinent d’alcalde i com a portaveu”, fet que la militància li ha “reconegut” en proclamar-lo com a candidat per “aclamació”. En paral·lel, l’ara ja candidat ha assegurat que no només els seus militants confien en el projecte socialista: “Cada cop més veïns ens fan arribar l’opinió que valoren la feina que vam fer quan érem al govern i que tornaran a confiar en nosaltres perquè al maig de 2019 tornem a encapçalar el govern municipal”, ha afirmat Paz durant el seu discurs.

Llista electoral a la cuina

Respecte a la llista electoral, Paz ha assenyalat que “segur que serà un equip molt potent i molt representatiu del que és Molins de Rei”, tot i que encara no ha avançat cap nom. Segons ha apuntat, d’ara endavant la formació s’han de centrar en “treballar per oferir una proposta electoral que arreplegui a la majoria de molinencs” i que “trobi solucions als problemes que ens fan arribar”.

Per últim, tampoc s’ha amagat de criticar a l’actual executiu. En la seva opinió, el govern municipal format per CDC, CUP i ERC “feia de la transparència i el diàleg la seva bandera” i, en canvi, “cada vegada és menys transparent i dialoga menys”. A més, Paz també ha criticat que alguns grups del tripartit independentista “no són coherents” perquè “no han plantejat mesures agosarades”. De fet, segons el socialista “han de governar aquells projectes que [quan estaven a l’oposició] estaven en contra”, ha resumit.

Recomanacions personalitzades