La coradella és candidata del concurs ‘El Plat favorit dels Catalans’

El plat més emblemàtic de Molins de Rei lidera la votació de la primera fase de la competició organitzada per la revista Cuina.

Plat de coradella // Revista Cuina

La revista Cuina ha engegat la tercera edició del concurs El Plat Favorit dels Catalans. La redacció de la publicació ha escollit 12 plats tradicionals i, entre ells, està la coradella, el menjar típic de Molins de Rei.

Segons informa Cuina a través d’una nota de premsa, el concurs està estructurat en tres fases. La primera, en marxa fins dimecres 31 d’octubre, escull els quatre plats semifinalistes per votació popular a través d’internet.

En el moment de redactar aquesta informació, la coradella se situa en primera posició del rànquing. No seria la primera vegada que un producte del Baix Llobregat guanya aquest concurs. Sense anar més lluny, en la passada edició el plat guanyador va ser una recepta feta amb pollastre potablava del Prat de Llobregat.

Germán Puiggarí, del bar Diana // Revista Cuina

Un cuiner jove i amb futur és l’encarregat de fer la coradella que representa a Molins de Rei en aquest concurs. És Germán Puiggarí, del bar Diana.

 

Recomanacions personalitzades