Cap de setmana de terror, sardanes i ballades contra el càncer

El cap de setmana del 26 al 28 de novembre se celebrarà la inauguració de l’exposició del cineasta Brian de Palma, el Foment ballarà contra el càncer, la caputxeta es tornarà tot un musical i l’Agrupa celebrarà el Dia del Soci amb una ballada de sardanes.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem sis plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

1. La intimitat de Brian de Palma, feta exposició

Aquest divendres a les 20 hores s’inaugurarà a la Sala d’exposicions de Ca N’Ametller l’exposició gratuïta ‘De Palma vs De Palma’. Es tracta de la primera vegada que s’exhibirà el material privat del català Jordi Batet Trias, el principal col·leccionista al món sobre material vinculat en l’obra del prestigiós cineasta nord-americà Brian De Palma. Batet ha dedicat més de trenta anys a la recerca de tot aquells objectes vinculats amb el famós director. Així, ha aconseguit recopilar la col·lecció més gran privada que existeix sobre el famós cineasta.

2. Ballada contra el càncer

Per segon any consecutiu, El Foment tornarà a embogir aquest dissabte amb la ballada contra el càncer. Enguany la gran gala estarà presentada per la periodista Mari Pau Huguet i comptarà amb una exhibició de ball de luxe, amb la jove parella formada per Agustí Ferré i Irene Martí. Les entrades es podran adquirir al mateix Foment abans de l’inici de l’esdeveniment. En aquest sentit, s’ha de tenir en compte que el primer concurs de Ball Social on participaran parelles de diferents escoles del territori començarà a les 18 hores.

5. Diumenge de sardanes

L’Agrupació Folklòrica Molins de Rei acollirà aquest diumenge a les 12 hores una nova ballada de sardanes, amb la cobla Marinada com a convidada amb motiu de la Diada del Soci.

4. El musical infantil de la caputxeta vermella

Berta és el nom de la protagonista del mític conte, el qual s’ha adaptat als temps de la generació més jove d’una saga de dones que han estat enganyades i cruspides pel llop ferotge. Podrà la jove alliberar-se d’aquesta xacra que persegueix a la seva família? Trobarà un caçador que l’ajudi a alliberar-se de la maledicció? La Companyia T. Gràcia presenta l’adaptació del conte en format musical a les 17:30 hores a La Peni.

Recomanacions personalitzades