Una teulada s’ensorra al carrer Fassina

La coberta de la llar situada situada al costat de la Casa de les Comportes s’ha ensorrat per causes que encara es desconeixen.

La runa ha caigut dins de l’habitatge // Cedida

Esglai sense més conseqüències. Aquest dijous al matí la teulada de la casa situada al número 14 del carrer Fassina s’ha ensorrat. El despreniment només ha afectat una part de la coberta de la llar, però els desperfectes són molt visibles des de les cases dels voltants. Fins al punt s’han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana, els Bombers de la Generalitat i serveis tècnics per fer una valoració dels fets.

Segons ha comunicat el consistori, en el moment del despreniment no hi havia ningú a la casa, motiu pel qual no s’han produït ferits. A hores d’ara es desconeix el motiu que podria haver provocat l’accident estructural.

Imatge de la part afectada // Cedida

Recomanacions personalitzades