Paz i Aroca critiquen que l’alcalde faci d’assessor d’Elsa Artadi

El PSC i Molins Camina fan pública la seva disconformitat amb què Joan Ramon Casals torni a compaginar la feina d’alcalde amb altres responsabilitats. Per la seva banda, l’alcalde es defensa i diu que ja està “acostumat” i que pot ser bo per Molins de Rei. 

Paz durant una entrevista // Arxiu J.J

Pluja de reaccions entre l’oposició al fitxatge de l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals (CDC), com assessor de la consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Elsa Artadi. El PSC i Molins Camina no han trigat a criticar el nomenament que farà que el batlle del municipi torni a compaginar aquesta tasca amb altres.

Segons el portaveu del PSC Molins de Rei, Xavi Paz, el fitxatge de Casals demostra “manca d’interès continu pels problemes de Molins de Rei i la solució d’aquests mateixos”. Els socialistes van governar amb CDC des del 2011 a 2017. En aquest temps, Casals havia assessorat Convergència a la Diputació de Barcelona i també va ser diputat al Parlament de Catalunya, entre altres càrrecs supramunicipals.

Per la seva banda, la portaveu de Molins Camina, Ana Aroca, ha assegurat que el fitxatge de Casals és “la raó del trencament exprés del pacte de govern sociovergent”. “No va ser la promoció de Casals com a conseller, ni tan sols el seu escó en el Parlament, tampoc la seva promoció a la presidència del PDeCAT, la raó finalment va ser la possibilitat de ser nomenat assessor d’Elsa Artadi”, ha opinat la regidora del grup municipal que agrupa Podem amb altres partits. Aroca ha titllat Artadi de “l’ànima neoliberal del govern Torra”.

Ana Aroca durant una entrevista // Arxiu J.J

Casals: “Estic acostumat a compaginar l’alcaldia amb altres responsabilitats” 

Joan Ramon Casals ha defensat la seva decisió. “Mai he tingut dedicació exclusiva a l’Ajuntament per raons diverses. Sempre he tingut altres oportunitats i ho he compaginat”, ha dit l’alcalde en declaracions a Ràdio Molins de Rei.

“És la tercera vegada que ho faré, estic acostumat”, ha afegit el nou assessor d’Elsa Artadi. “De fet, aquestes responsabilitats van bé per poder defensar Molins de Rei des d’altres institucions”, ha sentenciat Casals, que cobrarà 67.129 euros anuals per la seva nova responsabilitat i renunciarà al sou d’alcalde.

 

Recomanacions personalitzades