Viu Molins de Rei obre un canal de Telegram

Totes les notícies de Viu Molins de Rei seran compartides a través d’un canal obert al públic del servei de missatgeria instantània Telegram. D’aquesta manera el diari digital de Molins de Rei continua apostant per les xarxes socials. 

Logo de Telegram // Telegram

Una nova manera d’arribar a les notícies de proximitat. Viu Molins de Rei ha creat un nou canal de difusió a Telegram. Estarà obert al públic i a través d’ell s’aniran compartint totes les informacions i continguts del diari digital de Molins de Rei.

Per poder accedir només cal tenir instal·lada aquesta aplicació de missatgeria instantània gratuïta cada vegada més comú entre la població i entrar en el canal fent clic en aquest enllaç: https://t.me/viumolinsderei

Amb aquest nou servei, cada vegada que es publiqui una informació la persona que estigui inscrita en el canal de Telegram rebrà un missatge en el seu telèfon mòbil a través d’aquesta aplicació.

D’aquesta manera continua l’aposta de Viu Molins de Rei a través de les xarxes socials, on és present de forma intensiva des de l’any 2010, quan va néixer. Actualment, la publicació molinenca reuneix 5.540 seguidors a Facebook, 4.959 a Twitter i 2.158 a Instagram. 

 

 

 

Recomanacions personalitzades