400 persones assisteixen a la presentació dels equips del CN Molins

La piscina municipal de Molins de Rei es torna a omplir amb la presentació dels equips del Club Natació Molins de Rei, que enguany ha premiat els resultats dels esportistes als campionats d’Espanya i Catalunya de natació i l’equip subcampió d’Espanya de waterpolo infantil. 

Instant de l’acte // CN Molins de Rei

Un any més, la Piscina Municipal s’ha tornat a omplir amb motiu de la presentació dels equips del Club Natació Molins de Rei. Segons informa l’entitat esportiva, “més de 400 persones” han assistit al tradicional acte que s’ha realitzat aquest dissabte.

El club ha exhibit els equips de les seves diverses seccions: natació, waterpolo, natació artística, aigües obertes i triatló en un esdeveniment ple de familiars i amics dels esportistes.

Cinc exhibicions de les sirenes de la secció de natació artística han servit per iniciar l’acte, que ha continuat amb la desfilada dels equips i una entrega de guardons per èxits esportius. “Els excel·lents resultats en els Campionats de Catalunya i d’Espanya de natació i el subcampionat d’Espanya de waterpolo infantil han estat els premiats en aquesta jornada”, ha informat el CN Molins.

Amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Molins de Rei, Marc Rebulà, i de l’alcalde, Joan Ramon Casals, les capitanes dels equips del CN Molins Alba Sales, Mar Carrasco i Clàudia Teruel han donat el tret de sortida a la temporada 2018 i 2019 amb un parlament fet en representació de tots els esportistes federats del club.

 

Recomanacions personalitzades