Un molinenc mor en un accident a Mequinensa

La víctima mortal tenia 62 anys i va sortir-se de la via en un dels trams més perillosos de la carretera N-221 direcció Caspe.

Estat en el que va quedar el cotxe // Diputación Provincial de Zaragoza

Estat en el que va quedar el cotxe // Diputación Provincial de Zaragoza

Aquest passat 1 d’octubre un veí de Molins de Rei que responia a les sigles J.G.R. va morir en un accident de trànsit en el tram de la carretera N-221 que passa per Mequinensa, mentre conduïa direcció Caspe (Aragó). Segons ha informat La Comarca, l’home de 62 anys es va sortir de la via en un punt negre i va acabar bolcant el vehicle. De fet, va ser necessària la intervenció dels bombers  per rescatar-lo de l’interior del cotxe, però ja era massa tard. A hores d’ara es desconeixen les causes de l’accident, ja que no hi va haver cap altre vehicle implicat.

Tal com apunta el mateix mitjà de comunicació, el quilòmetre 298 de la N-221 és un dels que més tragèdies concentra a la zona del Baix Aragó. De fet, el Ministeri de Foment treballa en un projecte per reformar aquesta carretera entre Caspe i Mequinensa, la qual connecta Terol amb Lleida. En aquest sentit, s’ha de posar de relleu que la major part del seu trànsit són camions que treballen en les proximimtats hortofructícoles.

Recomanacions personalitzades