Els Baketomba celebra la seva primera dècada de vida

La música del grup de percussió contagia de ritme a tots els veïns presents a la plaça del Palau. El conjunt també ha aprofitat per renovar la imatge i incorporar l’estil brasiler.

El grup de percussió Baketomba ha celebrat aquest passat 22 de setembre el seu desè aniversari amb tota l’energia que mereixia l’efemèride. Una festa que no només s’ha centrat a celebrar-ho en la intimitat, sinó que s’ha obert a tots els molinencs presents a la plaça del Palau al llarg de la jornada. A més, el grup ha aprofitat per presentar una imatge renovada i l’última incorporació musical al més pur estil brasiler.

S’ha de destacar que uns dies enrere Baketomba també va celebrar una jornada festiva al pati de la Peni. Acompanyats d’un gran nombre d’exmembres, el passat 15 de setembre van poder gaudir d’una arrossada, tallers de percussió, i van recordar els inicis del grup amb un emotiu vídeo: “10 anys marcant el ritme”.

En aquest sentit, s’ha de posar de relleu que el grup de percussió acumula alguns guardons de prestigi, com el segon premi del projecte Jove Proposa: Fes teu l’Ateneu, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya pel Baketombins. Quest va néixer com un projecte que intentava apropar el món de la percussió als més petits de la casa. “És la secció infantil dels Baketomba”, resumien els seus responsables. Els diners guanyats es van fer servir per comprar material a la mida dels més menuts.

Baketomba celebra el seu desè aniversari a la plaça del Palau / Cedida

 

Recomanacions personalitzades