Cap de setmana de teatre i esports

Aquest dissabte i diumenge 6 i 7 de novembre el municipi viurà l’esport per partida doble. Per una banda la Bicicletada Popular i per l’altra la Marxeta. A més, el Teatre de la Joventut Catòlica – La Peni acollirà l’espectacle teatral ‘La Gàbia Buida’. Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, aquests són els tres plans per fer sense moure-us de Molins de Rei.

1. Un vespre al teatre

Després d’exhaurir entrades per la darrera Fira de la Candelera, Impuls Teatre torna a presentar ‘La Gàbia Buida’ aquest proper 6 d’octubre a les 20:30 hores al Teatre de la Joventut Catòlica – La Peni. Per tant, els molinencs podran tornar a gaudir de la trama que versa sobre l’estil de vida de dues parelles que es troben després que el fill d’una d’elles, amb tan sols 11 anys hagi fet mal al de l’altra al parc.

L’obra tractarà temes tan actuals com la competitivitat, la manca de compassió, la crueltat i l’agressivitat. Es tracta d’una comèdia àcida i dura en què els temes centrals són l’educació, els fills, la parella i la família. Els pares són de llarg, molt més cruels que els nens perquè provoquen dolor amb la forma de criticar, jutjar, actuar…I és que en aquesta obra ningú se salva, tot el món té un moment salvatge. Una peça on els silencis parlen, les frases enverinen, les actituds traspassen el llindar de la civilitat, de la coherència, de la raó…

2. Diumenge sobre pedals…

13è Open Infantil de BTT de la Festa Major de Molins de Rei // DGMTorna la Bicicletada Popular pels carrers de Molins de Rei, la qual es podrà tornar a gaudir en família. S’ha de posar de relleu que cal inscripció prèvia i que els interessats s’han d’adreçar al Poliesportiu Municipal per apuntar-se. El circuit serà de 6,3 km, amb arribada i sortida a la plaça de la Llibertat i estarà adaptat a les condicions físiques de tots els participants. Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult, tot i que les bicicletes que portin “rodetes” no podran participar. En cas de pluja, l’Organització es reserva el dret d’anul·lar l’activitat.

3. …O diumenge a peu

Heu fet mai una cursa d’orientació? La popular Marxeta tornarà a celebrar-se aquest diumenge amb una marxa matinal d’11 km aproximadament. La participació serà per parelles i ningú coneixerà el recorregut. Només disposaran d’una brúixola i d’un mapa d’azimuts. Aquest és un sistema d’orientació molt fàcil i divertit, inventat pel general suís Guillaume Henri Dufour (1787-1875).

La Marxeta, organitzada pel Centre Excursionista Molins de Rei, es va celebrar per primer cop l’any 1963, amb la participació de 28 equips. Actualment, cada any hi participen prop de 100 equips, i la prova és puntuable per a la Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades.

Recomanacions personalitzades