El CFS Molins 99 cau golejat contra el Sant Julià

CFS Molins 2-7 Sant Julià. L’equip de Juanjo Amigo s’estrena a la Sínia amb una derrota clara i un resultat excessiu després de guanyar la primera jornada de lliga. 

Iván Rodríguez s’aixeca en un moment del partit // Jose Polo

S’acabava la Festa Major de Sant Miquel amb l’estrena del Club Futbol Sala Molins 99 al Poliesportiu de la Sínia del barri de la Granja de Molins de Rei. Amb algunes cares noves, l’equip que torna a entrenar Juanjo Amigo va començar el curs la setmana passada amb una victòria en una pista complicada com la del Sant Esteve.

Però contra el Sant Julià, davant la seva afició, no va ser capaç de sumar. Tot i que l’equip visitant va marxar cap a Andorra amb un resultat excessiu en un partit més igualat del que va dictaminar l’electrònic (2-7), el cert és que van merèixer emportar-se els tres punts.

Tot i això, els primers minuts van ser pel Molins 99, que vestien la nova samarreta dissenyada per Anna Udina, guanyadora d’un concurs entre diferents creacions, amb motiu del vintè aniversari de l’entitat. Pressionant la sortida de la pilota rival, els locals van disposar d’un parell d’ocasions per avançar-se. No les van aprofitar i el Sant Julià, en el seu primer xut, va aconseguir el 0 a 1.

Va ser un punt d’inflexió. El gol va fer dubtar els molinencs i els andorrans guiats per la qualitat d’Omar Debboin i Edgar Sánchez -tots dos autors de dos gols- i l’experiència del capità Jonathan Pérez van aconseguir controlar el matx. Es jugava al que ells volien jugar. Abans de la mitja part, guanyaven per 0 a 3.

Després del descans el Molins 99 va sortir amb una altra actitud. Amigo va apostar pel porter-jugador des del principi i en alguns moments van fer patir al contrari. Albert Victori, oficialment jugador del primer equip després de la seva etapa al juvenil, va retallar distàncies (1-3) però pràcticament en la jugada posterior Sánchez va fer l’1 a 4. Iván Rodríguez va contestar amb una espectacular fuetada a l’escaire que va significar el 2 a 4. Llavors hi havia partit.

Albert Victori, autor d’un gol, ha fet el salt definitiu del juvenil al sènior A // Jose Polo

Just quan millor estava el Molins 99, el capità Àlex Sánchez Ajo va ser expulsat per doble targeta groga. El rival va exagerar la caiguda després d’una entrada contundent del capità molinenc i els àrbitres no van dubtar en mostrar-li el camí dels vestidors. El Sant Julià va aprofitar la superioritat numèrica per matar el partit (2 a 5) i amb els molinencs a la desesperada encara va aconseguir dos gols més fins a signar el 2 a 7 final.

El Molins 99 arrenca la temporada bé fora de casa i amb derrota com a local. L’equip ha incorporat jugadors joves a una plantilla que ja destacava per la seva joventut. L’objectiu, segons va explicar l’entrenador a Viu Molins de Rei després del partit, és “aconseguir els 33 punts que donen la permanència com més aviat millor”. Tot i l’ensopegada a casa, ja en tenen tres. Serà important fer de la Sínia un fortí per aconseguir-ho.

El partit del CFS Molins 99, en imatges

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades