Elsa Artadi elogia la dinamització econòmica a Scutum

La visita de la consellera de la Presidència busca afavorir l’impuls econòmic del sector.

Elsa Artadi visita amb la comitiva municipal la fàbrica Scutum // @Govern

Elsa Artadi visita amb la comitiva municipal la fàbrica Scutum // @Govern

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha visitat l’empresa de motos elèctriques Scutum aquest passat dijous. Acompanyada de l’alcalde, Joan Ramon Casals, la visita d’Artadi tenia l’objectiu d’afavorir “la dinamització i l’impuls econòmic”. A més, la consellera també ha destacat el valor afegit que aporta tenir “una empresa puntera” al municipi.

1-O

D’altra banda, també s’ha referit a la plaça de l’1 d’Octubre que s’inaugurarà aquest diumenge a Molins de Rei, en la que fins ara ha sigut la plaça del Molí. Segons la responsable política, “la gent que està a la presó i està a l’exili són les que precisament van permetre que es fes l’1 d’octubre” i ha assegurat que el resultat obtingut “és irrenunciable”.

De totes maneres, Artadi ha confessat que “tampoc ens esperàvem aquest canvi en el Govern de Madrid” i ha assenyalat que tant els executius de Torra, Puigdemont i Mas “sempre” han apostat “pel diàleg i la negociació”. “Entenem que és la via més beneficiosa per tothom”, ha apuntat.

Recomanacions personalitzades