Gueopic recapta 1.815 euros en un dinar solidari a la Granja

L’àpat solidari de l’entitat sense ànim de lucre ha comptat amb la presència de la pallassa Fifita.

El dinar solidari s'ha celebrat a l'aire lliure / GUEOPIC

El dinar solidari s’ha celebrat a l’aire lliure / GUEOPIC

L’associació Gueopic ha recaptat aquest dissabte 1.815 euros en el dinar solidari que ha celebrat a la Pizzeria El Ñoqui, situada al barri de la Granja. En total, prop de 200 persones s’han apropat a l’esdeveniment on per només 10 euros han pogut menjar totes les pizzes i hamburgueses que volguessin. Ara, els fons recaptats es destinaran a lluitar contra l’autisme.

D’altra banda, s’ha de posar de relleu que en un gest de bona voluntat les famílies no han hagut de pagar res pels menús dels infants. De fet, aquests han estat entretinguts per la pallassa Fifita, qui els ha estat maquillant i ensenyant-los a ballar. Per tal d’acabar la jornada, el grup de música Clams (música per la inclusió), ha ofert un concert en acústic per a tots els assistents.

Recomanacions personalitzades