Torna el cicle musical Daltabaix amb un cartell de primer nivell

Daltabaix presenta la nova temporada amb reconegudes figures musicals com ara el trio format per Joan Chamorro, Andrea Motis i Josep Traver.

Josep Traver, Andrea Motis i Joan Chamorro, en una imatge promocional

Josep Traver, Andrea Motis i Joan Chamorro, en una imatge promocional

Superades les vacances i les depressions postvacacionals, el cicle de música Daltabaix ja ha presentat el nou cartell de temporada de tardor. Uns vespres de diumenge que ompliran la Traska Truska de música de primer nivell, gràcies a la presència del duo Toti Soler i Gemma Humet, o el trio format per Joan Chamorro, Andrea Motis i Josep Traver, entre d’altres.

El primer concert, però, serà fora de les instal·lacions de l’espai. Amb motiu de la Festa Major de Molins de Rei, Daltabaix organitzarà un concert gratuït i a l’aire lliure aquest proper diumenge a les 20 hores al Parc de la Sèquia del Molí, amb la Barcelona Big Blues Band; tota una institució del hythm&blues del panorama català.

Ja de cara al mes d’octubre, la sala Traska Truska acollirà el primer concert postvacacional. Serà el dia 21 d’octubre quan Toti Soler i Gemma Humet pugin a l’escenari per fer un recorregut pels millors temes que han escrit a quatre mans. Al cap i a la fi, el recital serà tota una retrospectiva vital dels més de 50 anys dedicats a la guitarra i a la composició d’ambdós.

Jazz, ritmes africans i funk

Els qui tampoc faltaran al cicle musical són els membres d’Outer Space’s, els quals oferiran un recital orientat a la fusió del jazz amb els ritmes africans i funks dels anys 60. Tota una aposta amb què cada vespre tracten d’hipnotitzar als seus espectadors. En aquest cas, els molinencs podran gaudir d’Outer Space’s el proper 18 de novembre a partir de les 19 hores del vespre.

Per últim, el darrer concert programat i plat fort de la temporada serà el del 19 de desembre amb el trio format per Joan Chamorro, Josep Traver i Andrea Motis. Un conjunt que, després de donar la volta al món, aterrarà al municipi del Baix Llobregat amb la intenció de delectar als espectadors amb el seu jazz d’autor.

Recomanacions personalitzades