L’Atlètic Incresa pateix la primera derrota a Tercera

Atlètic Incresa 0-2 Levante Las Planas. Els del barri del Canal es van veure penalitzats per un mal inici de partit. 

L’Atlètic Incresa en una imatge d’arxiu // Jose Polo

L’Atlètic Incresa va tornar a Tercera Catalana amb una espectacular victòria al camp d’un dels favorits a l’ascens, el Sant Andreu de la Barca. Però una setmana després es va demostrar que els canvis de categoria normalment són complicats per tots els equips i els del barri del Canal van caure per 0 a 2 davant el Levante Las Planas.

En el primer partit del curs al camp de futbol de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, els del barri del Canal no van sortir al terreny de joc “amb la intensitat que es requereix“, segons explica el seu entrenador, Jesús Bermejo.

I és que en el minut tres del matx els de Sant Joan Despí es van avançar amb un gol d’Allal El Yechioui. Llavors l’equip local va aconseguir el control de la possessió en moltes fases però “sense generar la profunditat necessària per fer mal”. En una contra a la mitja hora de joc, Carlos Redondo va fer el 0 a 2.

Amb un marcador molt complicat, el de Molins de Rei van sortir amb ganes d’intentar la remuntada a la segona meitat. “Però no va ser suficient”, relata Bermejo.

La tercera jornada del grup vuitè de Tercera Catalana portarà l’Atlètic Incresa a visitar el Sant Joan Despí, equip que el curs passat va baixar de Segona. El matx serà dissabte a les 18 hores al Municipal del Barri Centre d’aquest municipi del Baix Llobregat.

Recomanacions personalitzades