El Molins de Rei CF cau en l’últim minut amb un gol en pròpia

UD San Mauro 2-1 Molins de Rei CF. Els molinencs pateixen la segona derrota consecutiva en un partit on van merèixer més.

Imatge del partit // Molins de Rei CF

Final cruel per al Molins de Rei Club de Futbol en el segon partit de la temporada. L’equip entrenat per Santi Fernández es va anotar un gol en pròpia porta en l’últim minut que va significar la derrota al camp de la Unión Deportiva San Mauro per 2 a 1. Abans del fatídic gol d’Adrià Grau, els molinencs van fer mèrits per emportar-se alguna cosa més del partit. Però finalment van caure per segona vegada aquest curs.

Un gol d’Eric Criado en els primers 10 minuts va donar avantatge al Molins. I és que segons ha explicat el club, els quadribarrats van fer una bona primera meitat. De fet, van tenir ocasions per ampliar aquest avantatge, com un gol de Rubén Sánchez anul·lat per un polèmic fora de joc.

Després del descans el San Mauro va sortir convençut d’empatar. Ho van aconseguir menys de cinc minuts després d’iniciar-se la segona part amb un gol d’Ivo Luque. A partir d’aquest moment es va viure un partit igualat entre els dos equips, que van poder trobar el camí del gol en més d’una oportunitat.

Però al final, segons relata el Molins de Rei CF, es van viure uns minuts fatídics amb els àrbitres de protagonistes. Els molinencs es queixen primer d’un fora de joc inexistent en una acció que deixava Rubén Sánchez en una situació d’u contra u amb el porter. I en segon terme d’un penal provocat per Arnau Carrió que no es va xiular.

I quan ja no quedava gairebé temps, Oleguer Pujol va disposar d’una ocasió a l’àrea petita que el porter José García va aturar. Llavors el San Mauro va sortir a la contra en una jugada que va acabar amb mala sort pels interessos molinencs: gol en pròpia i 2 a 1 a l’electrònic.

Després de dues derrotes en els dos primers partit, el Molins de Rei CF tindrà l’oportunitat de sumar els primers tres punts de la temporada el pròxim diumenge a les 12 al Josep Raich contra la Fontsanta.

Recomanacions personalitzades