Les entitats solidàries faran el pregó de Festa Major

Coincidint amb els 20 anys de la creació del consell de Molins de Rei Solidària, les entitats que l’integren seran les encarregades de fer el pregó, mantenint el mateix format a l’aire lliure a la plaça de l’Ajuntament.

Un instant de la Festa de la Solidaritat al Pati del Palau // Ajuntament de Molins de Rei

Un instant de la Festa de la Solidaritat, que organitza Molins de Rei Solidària // Arxiu — Ajuntament de Molins de Rei

Les diferents entitats dedicades a la cooperació i la solidaritat de Molins de Rei treballaran plegades per fer el pregó de Festa Major. Són entitats com ara Amnistia Internacional, Creu Roja, Molins amb el Sàhara, Molins Acull, Teranga o Songtaaba, per exemple. Entitats diverses que totes elles formen Molins de Rei Solidària.

El Consell de Molins de Rei Solidària es va crear ara fa 20 anys i per commemorar-ho recordaran la seva trajectòria a l’aire lliure i a la plaça de l’Ajuntament. El nou govern manté, doncs, el mateix format que els últims anys, donant el protagonisme a les entitats i fent un pregó que s’acosta a un espectacle.

“Serà una manera de visibilitzar per Festa Major i davant de tot el poble la feina que fan al llarg de l’any”, ha afirmat el regidor de Cultura, Carles Ros (CUP), que també ha avançat que dins el pregó es podrà veure una mostra de danses.

Recomanacions personalitzades