Balancí estrena videoclip amb escenari molinenc i Arnau Armengol de protagonista

‘On ets’ és el nou videoclip de Balancí, rodat en bona part a les instal·lacions de l’antiga fàbrica de Can Malvehy i amb un molinenc, l’actor Arnau Armengol, de protagonista. El director, Dani Andreu, també és de Molins de Rei. 

Pop made in Molins de Rei: vocal, actor protagonista, escenari i director. Tot això es reuneix en el nou videoclip de Balancí, titulat ‘On ets’. La cançó és un avenç del disc que el grup farà públic durant la pròxima tardor, després de debutar amb ‘El soroll trenca el silenci’.

El molinenc Ramon Cugat, ànima mater de la formació i cantant, ara és acompanyat per David Romero a la bateria, Raúl Juan a la guitarra i Carlos Rivero, que també s’ha encarregat de la producció del nou disc, al baix.

El videoclip ha estat protagonitzat per l’actor de Molins de Rei Arnau Armengol, que es veu voltant per diferents racons del municipi. Un d’ells és l’antiga fàbrica de Can Malvehy, un dels racons més cinematogràfics de la població. També apareix al carrer Miquel Tort tocant el timbre de la casa del seu pare, Miquel Armengol, qui va ser director de Ràdio Molins de Rei durant molts anys. La resta del clip ha estat rodat a La Masia Music Lab.

L’obra ha estat dirigida pel realitzador audiovisual molinenc Dani Andreu, també conegut per ser l’impulsor de l’organització sense ànim de lucre a favor de les persones amb problemes comunicatius Gueopic.

 

Recomanacions personalitzades