Enquesta: Estàs d’acord amb la instal·lació d’un crematori al tanatori de Molins de Rei?

Mémora ha iniciat els tràmits per instal·lar un crematori al tanatori de Molins de Rei. Els veïns han manifestat el seu rebuig al projecte perquè pateixen per si pot comportar un risc per a la seva salut i han lamentat les formes de comunicació de l’Ajuntament, que ha ampliat el termini per presentar al·legacions. Vota a l’enquesta de Viu Molins de Rei.

Estàs d'acord amb la instal·lació d'un crematori al tanatori de Molins de Rei?

Loading ... Loading ...

Nota: Aquesta enquesta utilitza tecnologia per evitar els vots duplicats. Tot i això no és científica, ja que només queden reflectides les respostes dels lectors que decideixin expressar la seva opinió.

Tanatori de Molins de Rei // Jose Polo

Recomanacions personalitzades