Molins de Rei recorda les víctimes dels atemptats del 17 d’agost

Una trentena de persones fan cinc minuts de silenci a la plaça de l’Ajuntament per retre homenatge a les 16 persones que van perdre la vida als atacs terroristes de fa un any a Barcelona i Cambrils.

Molins de Rei s’ha sumat als actes de record a les víctimes dels atemptats del 17 d’agost amb la lectura d’un manifest i cinc minuts de silenci en memòria de les víctimes i ferits dels atacs terroristes de fa un any a Barcelona i Cambrils. A les 12 del migdia, l’escassa activitat que hi ha aquests dies a la plaça de l’Ajuntament s’ha aturat del tot per llegir el manifest elaborat per les entitats municipalistes.

L’alcalde, Joan Ramon Casals, ha llegit el text en el que es reiterava la condemna als atemptats de fa un any, s’homenatjava a les víctimes i es destacava la tasca desenvolupada pels cossos d’emergències i de seguretat, així com tots aquells ciutadans anònims que van col·laborar. “No podrem agrair mai prou la tasca que van dur a terme tantes i tantes persones, posant en perill les seves pròpies vides i combatent a un dels enemics més cruents de la nostra època: el terrorisme”, va dir Casals.

Concentració silenciosa davant l'Ajuntament en homenatge a les víctimes dels atemptats // Ajuntament de Molins de Rei

Concentració silenciosa davant l’Ajuntament en homenatge a les víctimes dels atemptats // Ajuntament de Molins de Rei

Després de la lectura del manifest, s’han fet els cinc minuts de silenci. A la mateixa hora s’han reproduït concentracions similars a les portes dels consistoris d’arreu de Catalunya. Com va passar a plaça Catalunya, la concentració de record del primer aniversari de la tragèdia ha estat molt menys nombrosa que la del dia posterior a l’atemptat, quan més de 400 persones es van concentrar davant la Casa de la Vila.

Recomanacions personalitzades