La zona blava és gratis durant l’agost un any més

De l’1 al 31 d’agost no s’haurà de pagar per estacionar a les zones d’aparcament de zona blava a Molins de Rei. 

Les noves places de zona blava ja han entrat en funcionament // David Guerrero

Places de zona blava // Arxiu D.G

Un any més, la zona blava serà gratuita a Molins de Rei durant tot l’agost. De l’1 al 31 del mes estival per excel·lència no s’haurà de pagar per estacionar en les places d’aparcament d’aquesta modalitat.

“Durant l’agost, amb la baixada de l’activitat comercial i la reducció del trànsit, la funció de rotació i optimització de les places d’estacionament de la zona blava no és necessària”, ha argumentat l’Ajuntament en un comunicat. En els parquímetres, que no estaran actius, hi haurà informació sobre aquesta decisió tot i que en el primer dia d’aparcament gratuït encara no s’havia fet en aparcaments tant cèntrics com el de l’Hort de Can Roca.

Va ser l’any 2012 quan per primera vegada és va impulsar la gratuïtat de la zona blava al municipi durant l’agost. Llavors governaven CDC i PSC. Ara, el nou govern municipal (CDC, CUP i ERC) han decidit continuar amb la mateixa política.

Recomanacions personalitzades