La Guàrdia Urbana deté dos traficants de marihuana i haixix a la Granja

Dos homes han estat detinguts per la policia local de Molins de Rei amb dosis de droga preparades per vendre i els estris per preparar-les. Això va fer creure que no era per al consum propi i per tant es dedicaven al tràfic de droga. Els acusen de delicte contra la salut pública.

La Guàrdia Urbana va requisar les drogues, els estris per preparar-les i els diners // GU

Divendres 27 de juliol la Guàrdia Urbana de Molins de Rei va detenir al barri de la Granja dos homes que portaven marihuana i haixix. Entre les quantitats requisades, hi havia 11 dosis individuals de les diferents drogues preparades per a la venda, segons ha informat el cos policial a Viu Molins de Rei.

Les detencions es van fer dins un control preventiu. Els agents van identificar i escorcollar els traficants i els van trobar les drogues juntament amb una balança de precisió i els estris per preparar les dosis.També portaven 75 euros en efectiu que probablement haguessin obtingut amb altres vendes.

Que portessin les drogues preparades en dosis i no totes juntes, i sobretot el fet que portessin tots els estris per preparar-ho va fer que els agents tinguessin clar que es tractava de traficants de drogues. Per això van determinar que no era per al consum propi i han estat acusats d’un delicte més greu: delicte contra la salut pública.

Recomanacions personalitzades