Scutum rep una inversió de 8,6 milions d’euros

La fàbrica de motos i bateries elèctriques de la marca Silence situada al polígon El Pla de Molins de Rei podrà fabricar dos nous models gràcies als 8,6 milions d’euros que aporten diferents empreses encapçalades per Repsol i La Caixa.

L'espai central de la fàbrica és la línia de muntatge // Jordi Julià

La fàbrica en el dia de la seva inauguració, ara fa un any // Jordi Julià

Important injecció de diners per a Scutum, una de les fàbriques de Molins de Rei amb més expectatives de creixement: si fa un any destinaven 6 milions d’euros a obrir la planta del polígon El Pla, ara n’han rebut 8,6 de part d’un grup d’inversors.

Els diners provenen d’un grup d’empreses ja presents fins ara en el capital de l’empresa. Lideren la inversió la petrolera Repsol, Caixa Capital Risc -de Caixabak-, juntament amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) i un grup d’inversors. A aquests ja existents, ara s’hi suma l’empresa de la Generalitat Avançsa.

La inversió servirà per crear dos nous models: la S02, la primera moto elèctrica pensada per a particulars, i la S03, adreçada a empreses de repartiment gràcies a que té tres rodes i una caixa de transport d’alta capacitat, segons ha explicat a La Vanguardia el director general de l’empresa, Carlos Sotelo.

La inversió també permetrà potenciar l’equip comercial a Europa de la companyia, ja que tal com va avançar Sotelo a la presentació de l’Anuari 2017 de Viu Molins de Rei, té el somni de “ser líder a Europa després d’haver aconseguit ser-ho a Espanya”.

Obre a Molins de Rei la primera fàbrica de motos i bateries elèctriques d’Europa

Recomanacions personalitzades