El Move Your Fucking Brain portarà grups de Brasil, Polònia, Àustria, Finlàndia i Suïssa

El festival que organitza Metaldefenders tindrà lloc aquest dissabte 21 de juliol amb dos grups de death metal com a caps de cartell: els austríacs Schirenc Plays Pungent Stench i els polonesos Hate.

Cartell del Move your fucking Brain Extreme Fest 2018 // Metaldefenders

Torna un any més el festival metal de Molins de Rei amb grups vinguts d’arreu del món: Move Your Fucking Brain Extreme Fest. L’avinguda Collserola de Molins de Rei, a la zona del polígon industrial Riera del Molí, es tornarà a convertir en el Death Field dissabte 21 de juliol des de les quatre de la tarda i fins les 3 de la matinada.

Un dels caps de cartell és Schirenc Plays Pungent Stench, el nou nom que ha adoptat per motius legals el grup d’Àustria Pungent Stench després que es dissolés el 2007. “La missió segueix essent la mateixa: tornar la música de la banda més malalta d’Àustria a la vida i mantenir la flama encesa”, afirma Meteldefenders. Tocaran a les 23:45.

Des de Polònia arriba “un dels plats forts”: Hate, un grup de death metal, que presentaran el seu últim treball ‘Tremendum’ sense deixar de banda els clàssics de la seva llarga carrera. Està programat per les 22:35.

Metaldefenders estan “ansiosos” de poder portar, per fi, un grup llargament reivindicat pels seus seguidors: Antropofagus, un grup italià de brutal death format el 1997 que portaran el seu últim disc ‘Methods of Resurrection Trough Evisceration’. Actuaran a la 1 de la nit.

També actuen els finlandesos Shade Empire, acompanyats d’una bona part simfònica. El seu estil es defineix com melodic industrial death/black metal. Serà a les 21:30.

Nervochaos, de Brasil, portarà el death metal old school (19:20). I des de Suïssa vindrà el grup de brutal death Carnal Decay (20:25). Els alemanys Exrementory Grindfuckers barrejaran l’estil grindcore amb clàssics populars (2:05).

Hi haurà grups més propers: des de Barcelona, el grup de death/grindcore salvatge Teratoma (17:25); des de Pontevedra, el black metal de Balmog (18:20); i des de Múrcia la mescla de brutal death, slam i hardcore de Cockroch (16:30).

Recomanacions personalitzades