Una terrassa de l’avinguda Barcelona s’esfondra per la construcció d’un bloc de pisos

Els treballs per construir un edifici d’habitatges a l’avinguda Barcelona de Molins de Rei ha fet caure part de l’edifici del costat. S’ha ensorrat la terrassa i un traster. No hi ha hagut ferits.

L’esfondrament té l’origen en les obres del solar del costat // Laura Campo

Aquest dilluns 2 de juliol a la tarda, la part de darrere d’una casa de l’avinguda Barcelona 187 -a prop del barri de la Riera Bonet- s’ha esfondrat. Ha quedat afectada la terrassa i un traster que hi havia a la casa.

Al solar del costat, que portava molt temps a la venda, la promotora Acocsa hi està fent una nova promoció d’habitatges que inclou la construcció d’un aparcament al soterrani. Segons fonts municipals, les obres han fet caure un mur que separava les dues propietats que no tenia fonaments, afectant així la casa del costat.

L’accident va mobilitzar ambulàncies i els bombers, tot i que no s’han registrat ferits ni ha calgut evacuar ningú. La promotora s’ha posat en contacte amb els veïns afectats per acordar una solució a l’esfondrament, indiquen les mateixes fonts.

Recomanacions personalitzades