Dos lladres atraquen amb arma blanca l’Orange del carrer Major

Dissabte al matí una dependenta de la botiga de telefonia Orange de Molins de Rei va ser víctima d’un atracament. Aprofitant que estava sola a la botiga, la van amenaçar amb un ganivet de grans dimensions perquè els donés telèfons mòbils. Es van endur terminals valorats en uns 15.000 euros.

L’atracament va ser dissabte a plena llum del dia al cèntric carrer Major // Jordi Julià

A plena llum del dia i al carrer més cèntric i concorregut de Molins de Rei: el carrer Major. Així va ser l’atracament que van cometre dos homes el passat dissabte 30 de juny a les 10:49 del matí. “Van aprofitar que en aquell moment estava sola i no hi havia cap client, van entrar amb cascos de moto i passamuntanyes, es van posar darrere meu al taulell i em van amenaçar amb un ganivet molt llarg que impactava molt”, relata a Viu Molins de Rei la treballadora afectada, Tania Sánchez, que encara s’està recuperant de l’ensurt.

Després, la van tancar al magatzem i van endur-se tots els mòbils que els van caber en una bossa que portaven. Fins i tot van demanar-li que obrís la caixa forta on tenien els mòbils de més valor. Eren els mòbils el que més els interessaven. La caixa registradora ni la van tocar. 

En total es van endur entre 25 i 30 telèfons -estan pendents de fer el càlcul exacte-. Com que entre ells hi havia telèfons molt cars, com iPhone o Samsung Galaxy S9, que ronden els 1.000 euros, calculen que l’import robat és de, com a mínim, 10.000 o 15.000 euros.

Com que la víctima no va oposar resistència i va fer tot el que els lladres li van dir, no va tenir cap lesió. Tampoc van trencar res. A l’instant van aparèixer els Mossos d’Esquadra ja que estaven passant per la plaça de la Creu en una patrulla rutinària,  tot i que no va servir de res perquè els lladres van poder escapar ràpidament perquè van anar en moto fins la botiga, tot i ser en un tram peatonal.

Recomanacions personalitzades