Un petit incendi crema una zona forestal a Can Campmany

Extingit un petit incendi, possiblement provocat, en una zona de matolls de Collserola a Molins de Rei. Tot i ser petit, l’alt risc d’incendi ha mobilitzat nombrosos efectius de diverses Agrupacions de Defensa Forestal, els Agents Rurals i els Bombers. 

L’incendi era sota una línia elèctrica // ADF

Cada petita flama que s’encén al Parc Natural de Collserola encén totes les alarmes, i aquest dimecres a la tarda un petit incendi, que se sospita que podria ser provocat, ha provocat una ràpida resposta de tots els cossos que ha fet que quedés extingit ràpidament i que cremessin només 128 metres quadrats, segons fonts de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Puigmadrona-Olorda.

La zona afectada era de petits matolls sota una línia elèctrica, que ja són més baixos per evitar incendis produïts pels cables elèctrics. Tot i això, s’ha descartat que l’origen del foc sigui en els cables i se sospita que ha estat provocat. L’alerta de les torres de vigilància contra incendis ha activat instantàniament els Agents Rurals, seguit de l’ADF Puigmadrona-Olorda, així com les de Sant Cugat i Torrelles. També hi han anat els bombers de la Generalitat i fins i tot una unitat vinguda de Barcelona per donar suport.

La ràpida actuació ha permès extingir-lo ràpidament // ADF

Recomanacions personalitzades