L’exposició ‘Ajudem Gueopic’ recapta més de 2.000 euros

L’entitat de suport a persones amb autisme i discapacitats comunicatives Gueopic rep 2.075 euros gràcies a la venda de 42 quadres elaborats pel taller Un toc d’Art.

42 dels 46 quadres de l’exposició ‘Ajudem Gueopic’ han estat venuts. Aquesta mostra tenia la finalitat de recollir fons per a l’entitat per poder ampliar la seva tasca per pal·liar els efectes de les discapacitats comunicatives.

Els quadres van ser elaborats pel taller-botiga ‘Un toc d’Art’. Eren de diferents temàtiques, que van anar exposant en quatre mostres successives al restaurant The Roof: textures, flors i sanefes, mandales i lliure expressió. Les tres primeres les van fer alumnes i la última era a càrrec d’artistes i personatges de Molins de Rei. S’han fet entre l’1 de març i el 7 de juny.

Els 46 quadres es van posar a la venda per 50 euros, i en van vendre 42. La recaptació final que es destinarà a Gueopic seran 2.075 euros, segons ha informat l’entitat en un comunicat. Els quatre quadres restants ha estat cedits a l’associació.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Fotografies: Gueopic

Recomanacions personalitzades