Els Matossers fan al Papiol el primer castell de 7 de la temporada

La Festa de la Cirera del Papiol ha estat l’escenari on la colla castellera de Molins de Rei ha descarregat sota la pluja un castell de 7 pisos per primera vegada en aquesta temporada.

Sota la pluja, els Matossers van assolir el 3 de 7 // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers de Molins de Rei van tornar a la seva habitual cita amb la població germana de Molins de Rei: el Papiol. Va començar a la pista ludicoesportiva del Papiol, convertida en recinte firal de la Festa de la Cirera -que va estrenar una ruta pel patrimoni cultural del municipi-, tot i que la pluja va obligar a traslladar-se al poliesportiu.

L’actuació va estar marcada per la pluja, que es va començar a deixar veure ja amb els 3 pilars de 4 de l’inici. L’aiguat es va anar fent intens en el moment que els Matossers descarregaven el primer 3 de 7 (7 pisos i 3 persones per pis) de la temporada. L’estructura tenia membres de la Colla que s’estrenaven a les posicions del tronc, al pis de segons, terços i als dosos.

Després del 3 de 7, l’actuació es va traslladar al Poliesportiu. Els Matossers van completar la seva actuació amb un 4 de 6 i una torre de 6 (dues persones per pis), i van acabar amb un pilar de 4.

L’actuació va acabar al poliesportiu // Matossers de Molins de Rei

L’equip tècnic dels Matossers està molt satisfet de la jornada, “no només pel primer castell de 7 de la temporada, sinó per la solvència amb què es van fer els altres dos castells”, afirma la colla en un comunicat. 

Ells van ser els únics a fer castells de 7. Els acompanyaven els Castellers de Castellar del Vallès, els Capgirats, que van descarregar un 3 de 6, un 4 de 6 en la ronda de repetició, un 3 de 6 amb l’agulla i un pilar de 4. Els Salats de Súria van fer un 3 de 6, una torre de 6 i un pilar de 4.

Les properes actuació dels de Molins de Rei seran diumenge 17 de juny al barri de Sant Andreu de Barcelona i el XVI Aniversari Matosser, que se celebrarà a Molins de Rei el 30 de juny.

Recomanacions personalitzades