El servei Reempresa de Molins de Rei és el tercer amb millors resultats de la província

El servei d’àmbit català que ajuda al traspàs d’empreses va tenir a Molins de Rei uns dels seus millors resultats en els últims dos anys. Un estudi de la Diputació de Barcelona diu que és el tercer lloc amb millors resultats entre gener de 2016 i desembre de 2017. 

L’Ajuntament va presentar els resultats del Reempresa en roda de premsa // Ajuntament de Molins de Rei

El programa Reempresa, que s’ofereix per tot Catalunya gràcies a la col·laboració de les diferents administracions, ha ajudat a traspassar 29 empreses a Molins de Rei al llarg de set anys. En aquest programa es posen en contacte persones que vulguin abandonar la seva empresa amb persones que vulguin iniciar un nou negoci perquè puguin prendre’n el relleu i no haver de començar de nou.

El termòmetre que elabora la Diputació de Barcelona per seguir els 35 punts en servei a la província “situa Molins de Rei en el tercer lloc, per darrere de Sabadell i Mataró i per davant de nuclis tan importants com Badalona, Cornellà de Llobregat, Sant Cugat del Vallès o Terrassa”, afirma l’Ajuntament en un comunicat.

Les bones xifres es deuen a que en els dos anys analitzats s’han concretat a Molins de Rei 17 plans de negoci Reempresa -la xifra més alta de tot Catalunya- i 6 traspassos. Val a dir que el punt de Molins de Rei no dona servei només al municipi sinó també a Sant Feliu de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts.

Des que es va crear el 2010, ha atès 77 persones que volien deixar el seu negoci i 141 que estaven interessades en prendre el relleu. Al final, s’han acabat concretat 29 operacions de traspàs.

Recomanacions personalitzades