La PARM exposa la lluita per una residència a la FiraGran de Barcelona

El Saló de la Gent Gran de Catalunya, que té lloc a les Drassanes de Barcelona aquest cap de setmana, ha convidat a la Plataforma d’Afectats per la Residència de Molins de Rei (PARM). L’entitat farà una xerrada i presentarà un vídeo elaborat per Dani Andreu.

Una quarantena de membres de la PARM i les associacions de veïns es van concentrar davant l'ajuntament // Jordi Julià

Una de les concentracions de la PARM // Arxiu — Jordi Julià

La lluita de la PARM servirà d’exemple als participants al saló FiraGran de Barcelona d’una lluita per una residència de gent gran que, per ara, sembla que ha donat fruits. Tres membres de l’entitat (Joan Clos, Maria Rosa Rodrigo i Judith Herrera) faran una xerrada amb el títol ‘Reivindicant els nostres drets, per un envelliment digne, noves residències públiques’. Serà dissabte 26 de maig a les 12:45.

I és que la problemàtica de Molins de Rei amb la falta de places a la residència de gent gran no és només d’aquest municipi. És compartida amb altres poblacions. La seva mobilització pot servir d’exemple a altres poblacions.

L’entitat aprofitarà per estrenar un vídeo elaborat per Dani Andreu, el creador de l’entitat Gueopic, que recull totes les accions fetes fins ara i les fites que han assolit fins al moment. L’entitat ha animat a les altres entitats i associacions de veïns a anar a la fira i els animen a anar-hi junts amb l’autocar que han llogat.

Per ara, l’Ajuntament s’ha compromès a construir la residència gràcies a un acord amb la Generalitat. Ara bé, el compromís és que obri el 2019 i al pressupost d’aquest any només hi ha l’import per fer els estudis previs.

Recomanacions personalitzades