El nou Nissan LEAF inverteix la tendència i es ven majoritàriament a particulars

Contingut patrocinat per Nissan Otto Diesel Molins de Rei

En el primer mes de venda en concessionaris, el 60% de les vendes del nou LEAF han estat a clients particulars. La tendència fins al moment en el vehicle elèctric era justament la contrària: el 80% de les vendes es feien a empreses i només el 20% es feien a particulars.

El nou Nissan Leaf fa un mes que es pot trobar a Otto Diesel Molins de Rei // Nissan

Fa un mes que el nou Nissan LEAF va arribar a Otto Diesel Molins de Rei. En aquest primer mes de venda, ja se n’han matriculat a tot Espanya 145 unitats en total i s’ha aconseguit una quota de mercat del 33%, és a dir, un de cada tres turismes elèctrics venuts el mes d’abril ha estat un LEAF.

Gairebé el 70% de les vendes del Nissan LEAF del mes d’abril es van realitzar a clients particulars. Això dona una idea de com l’interès del públic pels vehicles elèctrics 100% zero emissions comença a deixar-se notar.

Des que el 2011 Nissan va llençar el LEAF i va crear a partir de zero el segment dels vehicles elèctrics, se n’han venut molts, fins al punt que un de cada tres turismes elèctrics que circulen per les nostres carreteres a dia d’avui és un Nissan LEAF.

El Nissan LEAF també ha batut rècord en vendes per internet, ja que, en només dos mesos, s’han venut les 200 unitats de la versió inicial del Nissan LEAF 2.ZERO que van sortir al mercat via internet, demostrant així que aquest vehicle ha arribat per canviar les regles del joc.

El nou LEAF s’ha venut en més d’un 60% a particulars // Nissan

Sens dubte, perquè el Nissan LEAF tingui èxit al mercat hi ha de contribuir la xarxa de recàrrega que Nissan disposa a Espanya. Més del 65 % dels punts de recàrrega ràpida que hi ha a Espanya pertanyen a Nissan, a través de la seva xarxa de concessionaris.

A més de la millora en la bateria, el nou Nissan LEAF ve equipat amb tots els elements de la Mobilitat Intel·ligent de Nissan. Incorpora el ProPilot (la primera fase de la conducció autònoma de Nissan), el ProPilot Park i l’e-Pedal, característiques que no només faran que canviïn les regles de la Mobilitat Intel·ligent a Espanya sinó que també permeten que la marca tingui excel·lents expectatives amb aquest model, tal com està demostrant el mercat.

Recomanacions personalitzades