La PAH empapera els bancs contra l’augment d’afectats per la hipoteca i el lloguer

Vuit oficines bancàries de Molins de Rei s’han passat el cap de setmana plenes de cartells adherits a les finestres amb frases com “Els desnonaments maten” o “Aquest banc enganya, estafa i fa fora la gent de casa seva”. 

Les oficines van aparèixer amb cartells a les portes // PAH

Molins de Rei ha format part d’una acció de protesta de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) coordinada entre diferents municipis. Divendres a la nit, la plataforma va enganxar cartells en bancs de Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà i Sant Andreu de la Barca.

En el cas del municipi molinenc, van ser 8 les oficines afectades, segons indiquen fonts de la PAH. Eren oficines de Caixabank, BBVA, Santander i Cajamar. Van adherir amb cola cartells amb diferents missatges contra els desnonaments i demanant “Dació en pagament ja, no al deute per tota la vida” o amb el lema “La banca roba i el govern col·labora”.

L’acció s’ha fet “per recordar als bancs que la PAH continuarà lluitant per un habitatge digne” ja que, segons asseguren “en els últims mesos hi ha hagut un augment dels casos d’afectats per hipoteca o per lloguer”. Fa uns mesos les accions de la PAH en un banc de Molins de Rei van aconseguir posposar un desnonament a Vallirana.

Imatges cedides per PAH Molins de Rei

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades