Sortegem entrades per al concert de Chicuelo i Marco Mezquida

Tot i que porten un mes exhaurides per al públic general, els socis de Viu Molins de Rei es poden emportar dues entrades per al concert de Chicuelo i Marco Mezquida que organitza Daltabaix a la Traska Truska aquest diumenge.

Chicuelo I Mesquida es fusionen // Carlos Moreno — Daltabaix

Aquesta temporada està sent molt dolça per al cicle de música Daltabaix: no paren d’exhaurir entrades. Ja va passar amb Joan Chamorro per la Fira, es va repetir amb Jzbach i ha tornat a passar amb la fusió de la guitarra de Juan Gómez “Chicuelo” amb el piano de Marco Mezquida. En aquest cas l’interès és tant que fa un mes que s’han exhaurit les entrades.

Tot i això, gràcies a la col·laboració de Daltabaix amb Viu Molins de Rei, els socis del diari poden emportar-se una invitació gratuïta per a dues persones, tal com passa amb la resta de concerts del cicle.

El guanyador de les invitacions podrà veure la ‘Conexión’ entre Chicuelo, compositor i guitarrista que ha donat un flamenc sòlid i influent; i Mezquida, creador d’un pianisme únic, que s’enriqueix en la diversitat i que no ha parat de sorprendre. El projecte es va veure a la Traska en els seus inicis i ara tornen després d’un llarg recorregut d’actuacions per tota Europa.

Viu Molins de Rei sorteja dues entrades per al concert entre els socis del diari. Si encara no sou socis, us en podeu fer per entrar al sorteig. Per participar-hi, només cal omplir el formulari següent:

Recomanacions personalitzades