Molins de Rei tindrà una fira de tapes al carrer

15 establiments de Molins de Rei serviran tapes, cervesa i vi en parades a la plaça de la Llibertat. Serà el cap de setmana del 5 i 6 de maig per obrir la setmana de la ruta de la tapa i mostra gastronòmica MolinsBdeGust.

En cap moment es va poder veure buida la Fira de Vins de la plaça de la Llibertat // David Guerrero

La fira de tapes al carrer s’assemblarà a la Fira de Vins de la Candelera de la plaça de la Llibertat // Arxiu — David Guerrero

La Fira de Vins de la Fira de la Candelera, en petit format i amb menjar. Així serà la primera fira de tapes al carrer de Molins de Rei, que servirà per inaugurar la 3a edició de la mostra gastronòmica ‘Molins de Rei B de Gust’.

L’escenari serà el mateix que la Candelera, la plaça de la Llibertat. Hi haurà estands durant tot el cap de setmana i oberts tot el dia: dissabte 5 de maig, d’11 a 23 hores i diumenge 6, d’11 a 22 hores, que serviran tapes, platets i tasts de productes.

Igual que la fira de vins, funcionarà amb tiquets, variables en funció del plat. També hi haurà estands que serviran begudes alcohòliques dels patrocinadors de l’esdeveniment: vi i cava de la Denominació d’Origen (DO) Penedès i cervesa Estrella Damm, que aquest any s’ha convertit en patrocinador principal del MolinsBdeGust.

Tot, amb una zona de taules per degustar els plats, mentre sonarà música per crear ambient dins el recinte que crearan els estands. Hi participen 15 establiments relacionats amb la restauració. La majoria són bars i restaurants, però també hi ha una xarcuteria, una pastisseria i una botiga d’aliments per a persones amb intoleràncies. 11 hi seran els dos dies i els altres 4 formaran part d’uns estands compartits i només hi seran en determinades hores.

L’objectiu d’aquesta Mostra al Carrer és donar a conèixer la gastronomia local al mateix temps que fa d’obertura del 3r Molins de Rei B de Gust, la versió local de la ruta de la tapa que molts pobles organitzen però que Molins de Rei segueix fent pel seu compte i sense associar-se a les que es fan en altres poblacions del Baix Llobregat.

Setmana amb ruta de tapes i menús gastronòmics

La regidora de Turisme ensenya el plànol de la mostra durant la presentació del MolinsBdeGust // Jordi Julià

La Mostra al Carrer serà el cap de setmana del 5 i 6 de maig. A partir del dilluns 7 i fins diumenge 13 el Molins B de Gust es traslladarà a cadascun dels establiments participants amb el mateix format que fins ara: ruta de tapes amb quinto en 36 bars i restaurants per 3 euros, i menús gastronòmics per fins a 36 euros en 11 restaurants.

El nombre de participants és semblant al de l’any passat. “Hem tingut diverses baixes però ho hem pogut cobrir amb nous participants”, afirma la regidora de Turisme, Carme Madorell. Aquest any han modificat la imatge perquè s’assembli més a un logotip, fent que la lletra ‘B’ sembli un pintxo.

Recomanacions personalitzades