La Diputació alerta dels riscos del tabac als adolescents

La Federació Obrera de Molins de Rei acull l’exposició ‘El tabac al descobert’, que informa sobre les conseqüències de fumar. La mostra serà visitada per joves del primer cicle d’ESO, de 12 i 14 anys. 

Cartell de l’exposició // Diputació

Conscienciació contra el tabaquisme. La Federació Obrera de Molins de Rei acull, fins al pròxim 2 de maig, l’exposició itinerant ‘El tabac al descobert’, que organitza la Diputació de Barcelona.

La mostra està pensada per influir en els adolescents just quan tenen l’edat mitjana d’inici del consum de tabac, els 13,5 anys. Per això l’exposició serà visitada per joves de primer cicle d’ESO, d’entre 12 i 14 anys.

“Es pretén generar actituds contràries al consum del tabac i refermar la posició dels joves que no hagin fumat mai”, assegura la Diputació a través d’un comunicat.

‘El tabac al descobert’ està formada per 10 plafons sobre diverses temàtiques que es complementen amb una “guia de dinamització per al professional que acompanya els joves durant la visita”.

Després de visitar l’exposició, es proposa un joc on els adolescents hauran de decidir si l’afirmació que se’ls proposa és veritat o mentida.

Recomanacions personalitzades