El president del Parlament es reuneix amb l’alcalde de Molins de Rei

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha estat un dels batlles catalans escollits pel president del Parlament, Roger Torrent, en el marc de les trobades per fer un front unitari per la democràcia i els drets civils i polítics. 

La reunió d’alcaldes amb el president del Parlament // Laura Herrero

Tot i que ja no és diputat com durant la legislatura passada, Joan Ramon Casals (PDeCAT) ha tornat aquest dimecres al Parlament de Catalunya. L’alcalde de Molins de Rei ha estat un dels batlles triats per reunir-se amb el president del Parlament, Roger Torrent, en el marc de les trobades que s’estan celebrant a la cambra catalana per articular el que s’ha anomenat front unitari per la democràcia i els drets civils i polítics. Es tracta d’una iniciativa que ha engegat Torrent (ERC) en les últimes setmanes arran dels darrers empresonaments de dirigents polítics catalans.

Han acompanyat a l’alcalde de Molins de Rei les alcaldesses de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich (ERC); i la de Badalona, Dolors Sabater (Guanyem Badalona); a més del l’alcalde de Sabadell, Maties Secarrant (CUP). Tots ells s’han posicionat a favor de la proposta del president del Parlament.

A la sortida de la reunió, Casals s’ha mostrat “content i satisfet” davant dels mitjans de comunicació. “Hem mostrat el nostre suport per poder treballar en aquests espais perquè és una obligació que tenim tots els que creiem en la democràcia i en la política”, ha assegurat l’alcalde molinenc.

Joan Ramon Casals encaixant les mans amb Roger Torrent // Laura Herrero

“Si no tenim els drets bàsics garantits ningú pot fer res, ni tampoc expressar-se lliurement que sembla que és el que s’estigui posant en dubte avui en dia”, ha afegit l’exdiputat de Junts pel Sí, que aquesta setmana ha declarat a la Ciutat de la Justícia per la seva col·laboració amb l’1-O.

Recomanacions personalitzades