El CFS Molins 99 consolida la permanència a Tercera Nacional

Després de la victòria contra el Sant Julià per 6 a 3, el CFS Molins 99 aconsegueix virtualment continuar a la Tercera Divisió del futbol sala estatal una temporada més. 

Iván Rodríguez, autor de tres gols, i protagonista de l’entrevista de Viu Molins de Rei (veure vídeo) // Jose Polo

Era l’objectiu primordial i s’ha aconseguit: el CFS Molins 99 continuarà, una temporada més, a la Tercera Nacional del futbol sala estatal. Amb la victòria per 6 a 3 contra el Sant Julià, rival de la zona baixa, la permanència no es matemàtica però s’haurien de donar una sèrie de caramboles pràcticament impossibles perquè l’equip de Juanjo Amigo baixi de categoria.

S’havia de guanyar per encarar els últims partits del curs amb calma i es va fer. Els molinencs van ser superiors durant la primera part. Ja des dels primers minuts van sortir amb ganes de rematar la feina ràpid. Iván Rodríguez, que acabaria fent tres gols, va anotar l’1 a 0 gràcies a una ràpida acció. Sense deixar reaccionar el rival, Eric Adreozzi va fer el 2 a 0 rematant al segon pal una passada del jove Albert Victori.

Dominava el Molins, que va poder fer més gols però es va veure les cares amb un gran porter, Andre Ferreira, que embrutaria la seva actuació més endavant amb una expulsió. Àlex Sánchez Ajo va provocar un penal i Rubén García, que a pilota aturada és molt fiable, no el va desaprofitar amb un potent xut pel centre (3-0)

Llavors el Sant Julià va tenir una tímida reacció. Una fuetada des de molins lluny va picar al pal per després tocar a l’esquena del porter Jordi Riera, que amb mala sort va introduir la pilota al fons de la xarxa (3-1). Però tancant una primera part gairebé immaculada, els molinencs van aconseguir el 4 a 1 després d’una bona acció col·lectiva culminada, una altra vegada, per Iván Rodríguez.

La segona part no va ser igual. El Molins 99 no va patir en els últims minuts, però sí en alguns trams. El porter rival actuava de porter-jugador gràcies a la seva bona tècnica i això va sorprendre els de Juanjo Amigo. Amb un tir lliure el Sant Julià va avisar (4-2). Amb aquest resultat Victori va tenir una ocasió que, per efecte òptic, semblava que havia entrat. Però la que sí que va entrar va ser la pilota del 4 a 3, una altra vegada amb un xut llunyà. Saltaven les alarmes al Poliesportiu de la Sínia de Molins de Rei: el Sant Julià ja li ha remuntat en més d’una ocasió al Molins 99.

Però aquesta vegada tot va ser una falsa alarma. Just en el moment més indicat, van arribar els serveis d’emergències. Una contra conduïda per Sánchez Ajo i Josué Cortés va ser culminada per Karim Benaliti (5 a 3).

Llavors el Sant Julià va baixar el pistó i es va veure inclús amb inferioritat numèrica. Tot i que el Molins 99 no va aprofitar quan tenia un home més a la pista, Iván Rodríguez, oportú i oportunista, va caçar un rebot en un doble penal per posar punt i final al partit. 6 a 3 i permanència a la butxaca.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades