El Club Judo Molins de Rei aconsegueix medalles a Tordera i a la Judocracks

El Club Judo Molins de Rei aconsegueix dos bronzes i dos ors a Tordera. També guanyen moltes medalles a la segona jornada de la lliga Judocracks. 

L’expedició molinenca a Tordera // Club Judo Molins de Rei

Cap de setmana de competicions per al Club Judo Molins de Rei. Dissabte 17 de març van ser convidats a participar en el X Torneig de Judo de Tordera i, diumenge 18, van formar part de la segona jornada de la lliga Judocracks.

En la primera competició disputada a la capital de l’Alt Maresme, els esportistes de Molins de Rei van aconseguir quatre medalles: dos d’or i dos de bronze, segons informa el Club Judo Molins de Rei a través d’un comunicat.

En la segona jornada de la lliga Judocracks, que enguany arriba a la seva tercera edició, l’àmplia representació molinenca va aconseguir grans resultats. Concretament van obtenir 7 medalles d’or, 4 plates, 5 bronzes i 3 cinquenes posicions.

Collage sobre la lliga Judocrakcs // Club Judo Molins de Rei

L’equip docent de l’entitat felicita els seus alumnes pels resultats. “Molt bé per a tots ells i pels companys que us ajuden a arribar fins aquí, seguiu així”, afirmen.

Recomanacions personalitzades