El curt sobre l’autisme ‘Pensamientos de Nil’ s’emetrà a la televisió pública de Puerto Rico

La televisió pública de Puerto Rico s’interessa pel curt ‘Pensamientos de Nil’ del molinenc Dani Andreu, que a més presenta un nou audiovisual de conscienciació sobre l’autisme.

Dani Andreu va presentar el DVD de "Pensamientos de Nil" acompanyat de Joan Domènech (a l'esquerra) // Jordi Julià

Dani Andreu durant la presentació del DVD del curt // Arxiu — Jordi Julià

El curt ‘Pensamientos de Nil’, del molinenc Dani Andreu, fundador de l’associació sense ànim de lucre que lluita a favor de les persones amb autisme o problemes de comunicació Gueopic, s’emetrà a una de les principals cadenes de televisió de Puerto Rico.

Concretament, els ideòlegs del curt, que ha rebut diferents premis, han arribat a un conveni amb la WIPR-TV, també coneguda amb el nom de Puerto Rico TV. Es tracta d’un canal de televisió pública d’aquest país. La seva emissió formarà part d’una campanya sobre l’autisme.

Nou audiovisual de conscienciació 

D’altra banda, Gueopic ha presentat el nou espot editat amb motiu del 2 d’abril, el Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme.

L’audiovisual, protagonitzat pel molinenc Oriol Roig i dirigit per Dani Andreu, té la col·laboració del reconegut actor de doblatge Lluís Posada.

Es titula ‘Del Revés’ i comença, precisament, amb paraules llegides en sentit invers, en una al·legoria dels problemes de comunicació.

 

Recomanacions personalitzades