El Club Gimnàs Molins de Rei comença la Copa Catalana pujant al podi

Les gimnastes molinenques aconsegueixen la tercera posició per equips en la primera fase de la Copa Catalana. D’altra banda, el Club Gimnàs Molins de Rei participa per primera vegada a la Mallorca Gym Cup amb bons resultats i victòria d’Olga Romero. 

L’equip Escolar E a la Copa Catalana // Club Gimnàs Molins de Rei

El Club Gimnàs Molins de Rei ha participat en la primera fase de la Copa Catalana en les categories escolar, base i via olímpica (VO). En la categoria d’edat escolar, amb la participació de 42 gimnastes molinenques, Greta Manzanos, Mariona Pons, Marta Ruda i Laia Suné han aconseguit la tercera posició per equips en la competició disputada a Vic.

Després, a Hostalets de Balenyà, s’ha celebrat la primera fase en categories de base i VO. En base 7 l’equip format per Elisa Alcoverro, Sara Chacón, Carla Linares i Mireia Rodríguez també ha aconseguit la tercera posició.

En VO, categoria on “sovint no hi ha classificació per equips perquè és difícil pujar a més d’una gimnasta d’aquests nivells i poder formar equips” segons explica el Club Gimnàs Molins de Rei, s’han presentat dues formacions en VO5 i VO6. A més, tots dos han pujat al podi.

Paula Gay, Maria Montero i Eva Villanova han aconseguit la tercera posició en VO5 i les seves companyes de club Silvia Chacón, Georgina Guzmán i Olga Romero també han quedat terceres per equips a VO6.

Estrena a la Mallorca Gym Cup amb victòria d’Olga Romero

D’altra banda, el Club Gimnàs Molins de Rei ha participat, per primera vegada, a la Mallorca Gym Cup, una competició internacional disputada a Palma de Mallorca que reuneix gimnastes d’Espanya, França, Itàlia i Estats Units.

Olga Romero, en categoria nivell 2 grans, ha aconseguit la victòria en la classificació general, després de guanyar a paral·leles asimètriques i ser segona a barra, salt i terra. Silvia Chacón s’ha fet amb la quarta posició en la general després de ser quarta a paral·leles asimètriques, segona a terra i primera en la modalitat de salt.

L’equip integrat per Silvia Chacón, Paula Gay, Georgina Guzmán, Maria Montero i Olga Romero ha estat cinquè en la categoria nivell 2.

En el nivell 2 petites Maria Montero ha quedat quarta en la classificació general, quarta en salt, cinquena en barra i segona en l’aparell de terra.

A nivell 2 mitjanes Georgina Guzmán ha aconseguit una cinquena posició en la classificació general, després de ser quarta en salt i tercera en paral·leles asimètriques. Paula Gay ha estat quarta en la general i tercera a barra i terra.

Des del Club Gimnàs Molins de Rei s’ha valorat positivament la primera participació en aquest campionat internacional. “Totes han fet un molt bon paper aconseguint molt bones classificacions”, han assegurat des de l’entitat.

Recull de fotografies de les gimnastes cedides pel Club Gimnàs Molins de Rei

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Recomanacions personalitzades