Carta oberta a les famílies que heu de triar escola

Benvolguts pares i mares,

Eduard Suárez Rovira

Sembla que fos ahir però sí, ja han passat tres anys i ara arribat el moment que els vostres fills vagin a l’escola. Sí, a l’escola dels grans com a ells mateixos els hi agrada dir… Certament de les coses que com a pares hem de fer, triar escola per als nostres fills i filles és de les més importants perquè d’aquesta decisió en dependrà, en part, el futur dels infants i moltes coses que afectaran en el vostre dia a dia…

Però tal com us dic això, també us dic que no us heu d’angoixar, que les escoles públiques de Molins han preparat unes jornades de portes obertes fantàstiques on els docents i les AFA’s us explicaran els seus projectes pedagògics, projectes tots interessants i ben variats on, de ben segur en algun d’ells trobareu l’ambient que us reconforti i us sembli el més adequat per la vostra filla.

Trieu el què trieu sapigueu que al darrera hi ha un uns equips docents fantàstics que cuidaran de les vostres filles i unes AFAs implicades que es dediquen en cos i ànima a la millora de la qualitat educativa de les nostres escoles. Som una xarxa potent, la xarxa més potent i més preparada per educar els infants: una educació que depèn de tots dels mestres, de les AFAs però també dels monitors de menjador, dels conserges… a tots ells també els hi hauríem d’agrair la feina que fan cada dia per tenir els centres educatius a punt.

Un servidor que fa de regidor d’Educació, d’Infància i Famílies de la vila us puc dir que des de l’Ajuntament posarem tota la intel·ligència, tota l’ànima i tot l’esforç per reforçar aquest trident màgic escola, casa i Administració. Un treball en equip per millorar el què a dia d’avui ja és una realitat: que, com deia Maria Montessori, les escoles siguin les cases dels nens. I en això dedicarem aquests mesos, que a l’escola que trieu pels vostres fills s’hi sentin com a casa i que amb poc temps l’infant s’adapti i sigui feliç perquè, de veritat que no hi ha cosa més bonica al món que veure cada matí com el teu fill va a l’escola encantat de la vida i amb un somriure als llavis.

Eduard Suàrez Rovira és regidor d’Educació Infància i Famílies

Recomanacions personalitzades